Blueys Treehouse

Client:
Bluey’s Treehouse Freshwater – Early Childhood Centre

Brief:
To create a nurturing environment that stimulates friendship and learning. The result should reflect a classic coastal home rather than a commercial preschool.

Strategy:
Inspired by the nostalgia and layered techniques used in Rose House, Palm Beach, we brought in the character through texture and vintage childhood collectibles. The palette was based on neutrals, knowing the children would bring the colour.

The “homely” feel was enhanced through extensive use of natural materials and hand crafted items.

 

The result is truly remarkable. The response from staff, children and parents alike has been one of universal amazement. Comments such as; "I never imagined you could make a Kindy this beautiful" are commonplace.

Scott Dalton Director, Bluey's Treehouse & Billy Kids